Rezultate 1 la 4 din 4

Discutie: tevi inghetate

 1. #1

  Implicit tevi inghetate

  Buna ziua,

  Am o problema destul de grava, zic eu, si as vrea sa ma ajute cineva cu un sfat. Am un apartament in Brasov in care nu locuieste nimeni intr-un bloc cu un singur etaj. Problema este ca anul trecut mi-au explodat toate tevile din cauza inghetului. Apartamentul este la etajul 1 iar sub mine nu sta nimeni. Eu am reparat ce era de reparat. Am vrut sa schimb tevile cu totul dar nu am destul bani asa ca am reprat ce am reparat dar nu pot inchide apa in tot apartamentu pentru ca nu am robinet in casa ci doar in pivinta. Acest robinet inchide apa pe toata coloana, deci si la vecinul meu de jos. Acesta a refuzat sa inchida apa, pentru ca el nu vrea, ca el tot vine pe acolo si are nevoie de apa.

  Imi puteti spune va rog mult cum sa fac sa evit inghetul si in aceasta iarna?

 2. #2
  meta prompter Alex's Avatar
  Data inscrierii
  02.2005
  Locatie
  Bucuresti
  Mesaje
  630

  Implicit

  Buna ziua,

  Izolarea cu mansoane din poliuretan a tevilor cred ca ar fi o solutie.
  Oricum, doar oprirea apei nu ar ajuta. Tevile ar fi trebui golite de apa pentru a nu aparea din nou inghetul. Normal ar fi sa fie lasata o sursa de cladura pornita care sa asigure cca. 8 grade pe perioada iernii. Aveti centrala termica proprie?
  uninvolved

 3. #3

  Implicit

  Nu am centrala si nu am cum sa lasa nici un fel de caldura pornita. Unde gasesc mansoane din poliuretan? Crede-ti ca o sa ma ajute pe perioada ierinilor nebune din Brasov, la minus 20 de grade afara?

  Multumesc

 4. #4
  meta prompter Alex's Avatar
  Data inscrierii
  02.2005
  Locatie
  Bucuresti
  Mesaje
  630

  Implicit

  Pai cred ca se gasesc la mai toate magazinele de instalatii, inclusiv Praktiker, Bricostore sau Mr. Bricolage, dar daca apa nu circula ci doar va sta in tevi, mai mult ca sigur ca vor fi inutile...
  Dupa cum am mai spus, cel mai ok ar fi sa se goleasca instalatia.
  uninvolved

Bookmarks

Permisiuni Publicare

 • You Nu poti publica discutii/subiecte noi
 • You Nu poti publica mesaje/raspunsuri
 • Nu poti adauga atasamente
 • Nu poti sa-ti editezi mesajele
 •