Desi s-a lansat cu ceva timp in urma, poate unii bucuresteni nu au aflat inca de minunata initiativa a celor de la Green Revolution sustinuta de Primaria Sect. 1.

"Inchirierea unei biciclete verzi nu costa nimic si se face pe baza buletinului si a unui contract de dare in folosinta semnat la centrele „La Pedale”. Bucurestenii se pot plimba timp de maximum doua ore in perimetrul parcurilor de unde au inchiriat bicicleta. „Proiectul „La Pedale” este unul foarte ambitios pentru Asociatia Green Revolution dar in aceeasi masura si pentru locuitorii capitalei. Este o proba de civilizatie pe care eu sper sa o trecem cu bine, o dovada a faptului ca Bucurestiul poate evolua si se poate transforma intr-o capitala europeana”, a declarat Raluca Fiser, presedintele Green Revolution.
„Unii interzic mersul pe bicicleta in parcuri, noi il incurajam. Proiectul este o premiera pentru Bucuresti si reprezinta un indemn la miscare, la un stil de viata sanatos”, a declarat primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, co-organizator al proiectului."


Mai multe detalii gasiti aici. Hai, pedalati! O0