Rezultate 1 la 3 din 3
 1. #1

  Implicit original si inovativ in amenajari interioare

  Fa-ti casa unica!
  Tehnologie modernă de construcţie şi proiectare ofera un numar mare de metode de decorare. Nu puteţi doar lipi tapet sau vopsi pereţi, puteti sa creati si o serie de forme şi texturi unice si originale cu ajutorul unui mozaic, pietre decorative, fresce. Tencuială decorativă, până în prezent, este una din cele mai populare metode de design. Aceasta tehnologe este un unic de acoperire a peretilor si tavanelor, care oferă oricarei camere un stil unic şi exclusivist. Utilizind tencuiala decorativa puteţi crea un un efect de perete antic,cu fisuri,fresce,basoreliefe, sau invers,un stil modern,cubist,neoclasic etc. Stilurile create folosind tencuiala decorativa poate varia de la antichitate la timpurile moderne. O mare varietate de stiluri si metode a acestui tip de finisaj vă permite acel zbor de fantezie. În cazul în care solicită de design sculptarea suprafeţelor se poate face o imitatie de piatra,desene bosoreliefale,tablouri etc. Datorită utilizarii practice tencuiala decorativa a devenit foarte populara in designul interior . În special, se aplică la finalizarea holurilor, coridoare, evidentiind fragmente individuale,si nu numai, de interior: nise, ledges, arcade, coloane şi alte lucruri.

  Last edited by Alex; 13.09.2009 at 23:26. Motiv: Asa si?

 2. #2
  Incepator Ania's Avatar
  Data inscrierii
  08.2009
  Mesaje
  1

  Implicit

  INSTAL BIZ pregateste o surpriza de proportii pasionatilor de instalatii


  INSTAL BIZ promite sa fie unul dintre cele mai revolutionare concepte in materie de resurse online, o baza de date complexa si inovatoare, precum si o unealta relaxanta si usor de manevrat pentru publicul larg.

  Ai accesat vreodata un website cautand pe Google cuvinte cheie gen “calorifer”, “teava izolatoare”, “firma serioasa domeniu instalatii”, etc…? Ei bine, noi stim cat de dezamagit poti fi de rezultatele search-ului. Am pornit acest business tocmai din acest punct. O mare dezamagire a dat nastere imensei satisfactii de a lucra la un proiect care sa raspunda intr-un mod complet, organizat si eficient nevoii oamenilor de a avea acces la informatii corecte in domeniul vast al instalatiilor.

  In curand vom lansa website-ul din care nu ai voie sa lipsesti ca firma doritoare de a ajunge cat mai facil la publicul tau tinta. Internetul este prima optiune a generatiei prezente si viitoare. Pe langa baza de date a firmelor, shop, news, forum, lansari de produse, ultimele noutati in domeniu, INSTAL BIZ pregateste si alte module exclusive ce vor surprinde atat mediul avizat cat si publicul larg care asteapta de atata timp genul acesta de proiect.


  Echipa INSTAL BIZ este formata din profesionisti, ingineri si experti in domeniu, oameni care au pregatirea necesara si dorinta de a raspunde oricarei provocari venite din partea pasionatilor de instalatii, dar si a celor care au doar o problema tehnica inca nerezolvata.
  Last edited by Alex; 13.09.2009 at 23:24.

 3. #3
  meta prompter Alex's Avatar
  Data inscrierii
  02.2005
  Locatie
  Bucuresti
  Mesaje
  630

  Implicit

  Citat Scris Initial de Ania VEzi Mesaj
  Ai accesat vreodata un website cautand pe Google cuvinte cheie gen “calorifer”, “teava izolatoare”, “firma serioasa domeniu instalatii”, etc…? Ei bine, noi stim cat de dezamagit poti fi de rezultatele search-ului. Am pornit acest business tocmai din acest punct.
  Si noi la fel - exact de aceea, multi si ajung aici cautand pe google cele enumerate mai sus
  In mod normal as fi sters anuntul de mai sus, fiind in mod vadit reclama. M-a amuzat insa modul mai putin clasic de spam care face reclama proiectului. Putina inovatie nu strica, e clar. Am sters link-urile catre site - cred ca stii de ce...
  Succes! Stiti unde ne puteti contacta pentru surprize
  Last edited by Alex; 13.09.2009 at 23:25.
  uninvolved

Bookmarks

Permisiuni Publicare

 • You Nu poti publica discutii/subiecte noi
 • You Nu poti publica mesaje/raspunsuri
 • Nu poti adauga atasamente
 • Nu poti sa-ti editezi mesajele
 •