Rezultate 1 la 2 din 2

Discutie: Case de lemn

 1. #1
  Incepator busaka's Avatar
  Data inscrierii
  02.2009
  Mesaje
  2

  Implicit Case de lemn

  S.C. Moldsilva S.A. Suceava este o firma specializata în case de lemn panelizate cu structura dinlemn, mai cunoscute în Romania sub numele de "case de lemn americane" sau Timber Frame. Firma a luat fiinta în anul 1994 ai a avut de la început ca obiect principal de activitate exploatarea si prelucrarea lemnului.
  Capacitatea de productie de componente în atelier este de 200 structuri decase de lemn de 120-150 mp arie construita pe an. În acest moment, S.C. Moldsilva S.A. dispune de linii tehnologice ai utilaje performante, de la prelucrarea primara a lemnului ai uscare tehnologica pâna la fasonarea conforma cu exigentele instructiunilor vest-europene, iar asamblarea în structuri decase de lemn se face pe mese profesionale.
  Oferim proiectarea de arhitectura la dorinta clientilor sau prelucram modelele propuse de aceatia. Proiectarea specifica sistemului se face asistata de calculator ai în spiritul prescripaiilor EUROCODE privind durabilitatea de proiectare si exploatare.
  Executia în atelier se face într-un flux controlat ISO 9001, montajul si finalizarea pe amplasament se face integral de firma sau în colaborare cu antreprenori locali agreati de client. Folosim molid si brad de cea mai buna calitate, tratat cu substante ecologice. lemnul este selectat dupa criteriul durabilitatii naturale adecvate elementului de construcaie unde va fi înglobat, uscarea accelerata este urmata de o perioada de revenire conforma standardelor iar trasabilitatea lemnului este controlabila. Celelalte materiale sunt în conformitate cu standardele internationale de calitate, ecologie si protectie a mediului.
  Contactul specialistilor nostri cu zona de origine a sistemului - America de Nord, dar si cu ariile din Europa de Vest, unde s-a dezvoltat un sistem adaptat cerintelor locale (Holzrahmenbau în Germania, Ossature Bois în Franaa, etc), ne-a permis accesul la modalitatile moderne de proiectare ai executie dar si la posibilitatea procurarii celor mai peformante materiale ale momentului.
  S.C. Moldsilva S.A. este membra a Asociatiei producatorilor decase de lemn de lemn din Romania (APROCOR) si poate oferi prin aceasta Asociatie un Certificat de Conformitate cu normele europene sau cu exigentele exprese stipulate prin Caietul de Sarcini. Standardul dupa care construim structurile decase de lemn este 100% compatibil cu DTU 31.2 din Franta.
  S.C. Moldsilva S.A. a facutcase de lemn în România, Franta, Spania, Italia, Germania, Elvetia, Norvegia si Belgia.
  Principala noastra piata de desfacere este Franta unde facem peste 75 decase de lemn pe an.
  case de lemn de lemn,case de lemn de lemn ,case de lemn de lemn
  Last edited by Alex; 19.05.2009 at 22:51.

 2. #2
  meta prompter Alex's Avatar
  Data inscrierii
  02.2005
  Locatie
  Bucuresti
  Mesaje
  630

  Implicit

  Nu inteleg de ce ai deschis un opic nou, fara informatie scrisa, utila. Sunt doar nist trimiteri catre acel site. Asteptam continut sau tu si postul tau dispareti din peisaj pentru reclama publicata incorect.
  uninvolved

Discutii similare

 1. Case din lemn (model american)
  By Alex in forum Case din lemn
  Raspunsuri: 17
  Ultimul Mesaj: 20.07.2015, 01:31
 2. Decupare PAL/lemn
  By Alex in forum Finisaje si amenajari interioare
  Raspunsuri: 6
  Ultimul Mesaj: 18.04.2007, 21:38

Bookmarks

Permisiuni Publicare

 • You Nu poti publica discutii/subiecte noi
 • You Nu poti publica mesaje/raspunsuri
 • Nu poti adauga atasamente
 • Nu poti sa-ti editezi mesajele
 •