Targul Taranului Roman este o piata de mici producatori, unde consumatorii pot cumpara produsele traditionale si locale romanesti, alimente traditionale, proaspete, preparate dupa vechi retete romanesti, direct de la cei care le fac.
Sustinerea formarii unei piete a produselor traditionale este cel mai potrivit fel de a asigura pastrarea si dezvoltarea frumoaselor peisaje ale Romaniei, cat si de a sustine producatorii traditionali.
In perioada 12 aprilie - 26 octombrie, pietele de mici producatori in 2008, au fost organizate la fiecare sfarsit de saptamana in Piata Amzei, sambata intre 10-17 si duminica intre 08-14. Incepand cu 1 noiembrie 2008, Targul Taranului Roman poate fi gasit la Muzeul Taranului Roman, in Sos. Kiseleff nr. 3, sectorul 1, Bucuresti. Programul este acelasi: sambata intre 10-17 si duminica intre 08-14.
Targul Taranului Roman, proiect al Muzeului Taranului Roman si Primariei Sectorului 1, este realizat de Grupul de Initiativa "Radu Anton Roman", Asociatia Macondo, Fundatia ADEPT, Autoritatea National Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVA), Asociatia Prietenii Muzeului Taranului Roman, Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.


INFO: http://www.targultaranului.ro/


Va recomand vizita la acest targ, mai ales celor care se respecta si evita produsele "cauciucate" cu e-uri din comertul industrializat de procesare a carnii
Pofta buna.