Ne face o deosebita placere sa va informam ca in perioada 18 – 21 aprilie 2013 Centrul Expozitional ROMEXPO organizeaza, cea de a 20-a editie a

CONSTRUCT EXPO
Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii

Evenimentul se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor, la nivel national si international, din domeniul contructiilor, pentru: produse si sisteme de constructii, amenajari exterioare edilitare, utilaje industriale si echipare de santier, proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie.

CONSTRUCT EXPO reuneste cei mai importanti jucatori de pe piata care expun, cu aceasta ocazie noi produse si tehnologii, oferind astfel vizitatorilor posibilitatea de a lua pulsul pietei, de a achizitiona produse si servicii la preturi avantajoase, sau de a negocia direct cu furnizorii. De asemenea, companiile participante isi pot forma o imagine completa si actualizata asupra evolutiei pietei de profil avand totodata posibilitatea de a intra in contact direct cu clientii actuali sau potentiali, beneficiind astfel de posibilitati excelente de a incheia contracte de succes.

Campania de promovare a acestui eveniment va fi intensa si extinsa la nivel central, national si international, atat prin intermediul principalelor canale mass-media, cat si prin intermediul Camerelor de Comert si Industrie din Romania cu care avem deja incheiate acorduri de colaborare.

Avem placerea de a va adresa pe aceasta cale invitatia de participare la editia CONSTRUCT EXPO 2013, ce se va desfasura in paralel cu expozitiile AMBIENT EXPO, ROMTHERM, TUP, EXPO FLOWERS & GARDEN, si in speranta ca va veti numara printre expozanti, formularele de inscriere sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.constructexpo.ro

In 2012, aceste manifestari expozitionale au reunit 300 firme din 22 tari, pe o suprafata de 15.000 mp, beneficiind de un numar de 15.000 de vizitatori, atat specialisti cat si public larg.

Pentru detalii suplimentare privind participarea Dumneavoastra la aceasta expozitie, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

Daniela SISIN - Coordonator Proiect
Mobil: +40 758.837.735, Fax: + 40 21 207.70.70
E-mail: constructexpo@romexpo.ro / daniela.sisin@romexpo.ro
Web: www.constructexpo.ro.