De atatea ori am gasit pe internet, pe forumurile de diete, plangerile unor tinere fete care in mod vizibil pareau sa aiba o problema grava de alimentatie, dar primeau sfaturi catastrofale, de genul recomandarilor pentru mai stiu eu ce produs de dieta, pur si simplu pentru ca problematica anorexiei si bulimiei este cvasinecunoscuta publicului larg. Nu se stie ca anorexia si bulimia nu sunt o alegere, ci boli grave!

Aproximativ 90% dintre femei, inclusiv fetitele de 10 ani, fetele de scoala, adolescentele de liceu, sunt preocupate, de multe ori excesiv, de diverse diete! Majoritatea adultilor nu par ingrijorati de acest lucru! Si totusi, anorexia si bulimia sunt boli cu manifestare in crestere accelerata...

anorexie-bulimie.ro - Acest site si acest forum au ca scop ajutorul (sub forma de grup de suport si motivatie pentru tratament) pentru cei care sufera de o boala de alimentatie, recunoasterea de catre parintii, colegii si rudele noastre a faptului ca anorexia si bulimia sunt boli, nu fitze, nu mofturi, nu alegeri! Recunoastrea de catre publicul larg ca dietele nu sunt o recomandare pentru un bolnav de anorexie sau bulimie! Recunoasterea ca aceste boli se trateaza, nu se ascund!

Pe anorexie-bulimie.ro discutam despre modalitati de tratament, reusitele noastre, ce experiente avem, ce facem cu copiii nostri care au probleme de acest fel, cum ne descurcam noi ca adulti cu anorexie sau bulimie, intrebam un doctor specialist in boli de alimentatie si invatam mai multe despre mecanismele de declansare a bolii si despre etapele de tratament. Avem planuri de masa, retete pentru perioada de realimentare, forumuri private pentru discutii in grup exclusivist ..."avem di tati". Bafta!