Vezi Rezultatele Sondajului: Esti de acord cu proiectul Uranus al PMB?

Votanti
3. Nu poti vota in acest sondaj
 • Da

  3 100,00%
 • Nu

  0 0%
 • Nu stiu

  0 0%
Rezultate 1 la 2 din 2
 1. #1
  meta prompter Alex's Avatar
  Data inscrierii
  02.2005
  Locatie
  Bucuresti
  Mesaje
  630

  Implicit Bucuresti - bulevardul Uranus

  Dupa cum probabil stiti deja, in noiembrie 2010, primaria capitalei a inceput lucrarile la bulevardul Uranus. Iata cateva detalii cu rpivire la acest proiect:

  Primul tronson al Bulevardului Uranus, cu o lungime de 1,8 kilometri, este cuprins între Piața Victoriei și strada Vasile Pârvan. Potrivit proiectului, noul bulevard va avea 3,8 kilometri de piste pentru bicicliști, 3,3 kilometri cale simplă de rulare pentru tramvaie și peste 12.000 de metri pătrați de trotuare. În plus, vor fi amenajate și noi spații verzi. Mai exact 4.000 metri pătrați de spațiu verde, potrivit autorităților.
  Strada Gării de Nord va fi prelungită și se va intersecta într-un nou sens giratoriu cu strada Berzei si Mircea Vulcănescu. Circulația prin sensul giratoriu se va face pe patru benzi destinate autoturismelor și pe două căi de rulare pentru tramvaie.
  În zona Piața Haralambie Botescu strada va fi supralărgită astfel încât va permite și amenajarea unei parcări. Bucureștenii vor avea la dispoziție aici aproximativ 30 de locuri de parcare.
  Potrivit autorităților, noul bulevard va tripla capacitatea de circulație atât pentru autoturisme, cât și pentru mijloacele de transport în comun. Astfel, de la o capacitate de 600-700 vehicule pe oră se va ajunge la una de 2.500 de vehicule pe oră. De asemenea, numărul călătorilor transportați prin zonă va crește de la 500-700 pe oră la 1.000-2.000 pe oră.
  Sursa: http://b365.realitatea.net/news/cum-...nus-vezi-foto/

  Ce parere aveti despre proiect?
  uninvolved

 2. #2
  Membru activ gringo's Avatar
  Data inscrierii
  05.2008
  Mesaje
  122

  Implicit

  Mie mi se pare excelenta ideea. Evident, sunt necesare si unele sacrificii...

Etichetele acestei Discutii

Bookmarks

Permisiuni Publicare

 • You Nu poti publica discutii/subiecte noi
 • You Nu poti publica mesaje/raspunsuri
 • Nu poti adauga atasamente
 • Nu poti sa-ti editezi mesajele
 •