Rezultate 1 la 2 din 2
 1. #1

  Implicit CONCURS de arhitectură şi regenerare urbană: Câştigă o vizită la Londra!

  Vrei să intri în contact cu cel mai mare proiect de regenerare urbană din Europa – Parcul Olimpic din Londra?


  Propune un concept de identitate urbană pentru zona Stadionului Național Lia Manoliu din București și poți câştiga marele premiu: o vizită de două zile la Londra, care include un tur al Parcului Olimpic 2012.


  Premiul doi va fiun Program de Certificare şi Training ‘Romania Green Building Professional’ oferit de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi. Premiul trei constă într-o placă video performantă.


  Concursul este organizat de Ambasada britanică la Bucureşti şi se desfășoară în perioada 15 februarie – 15 martie 2011. Cei interesați se pot înscrie în concurs până la data de 1 martie.  Detaliile de participare sunt disponibile la ukinromania.fco.gov.uk.


  PARTICIPĂ ȘI TU!
  Imagini Atasate Imagini Atasate

 2. #2

  Implicit

  Concurs de arhitectură ‘Urban ID’: Înscrie-te până pe 11 martie și câștigă o vizită la Londra
  Cei interesați să participe la concursul de arhitectură și regenerare urbană ‘Urban ID’ se mai pot înscrie până pe data de 11 martie, urmând să predea proiectele cel mai târziu pe 15 martie. Detalii despre concurs sunt disponibile mai jos.
  Urban ID
  Vrei să intri în contact cu cel mai mare proiect de regenerare urbană din Europa – Parcul Olimpic din Londra?
  Propune un concept de identitate urbană pentru zona Stadionului Național Lia Manoliu din București și poți câștiga marele premiu: o vizită de două zile la Londra, care include un tur al Parcului Olimpic 2012.
  Premiul doi va fi un Program de Certificare şi Training ‘Romania Green Building Professional’ oferit de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi. Premiul trei constă într-o placă video performantă.
  Concursul se desfășoară în perioada 15 februarie – 15 martie 2011. Detaliile de participare sunt disponibile la ukinromania.fco.gov.uk.
  Londra 2012: PARTICIPĂ ȘI TU

Bookmarks

Permisiuni Publicare

 • You Nu poti publica discutii/subiecte noi
 • You Nu poti publica mesaje/raspunsuri
 • Nu poti adauga atasamente
 • Nu poti sa-ti editezi mesajele
 •