Rezultate 1 la 4 din 4
 1. #1
  Incepator hidroizolatii's Avatar
  Data inscrierii
  09.2010
  Locatie
  Bucuresti www.conduraru-grup.ro
  Mesaje
  1

  Implicit firme de hidroizolatii, atentie la neatentie !

  Deoarece suntem intr-o perioada mai critica din punct de vedere al derularii investitiilor in constructii, exista o tendinta clara a unor beneficiari sau antreprenori generali datorita preturilor in scadere sa accepte servicii din ce in ce mai ieftine, servicii care de cele mai multe ori nu respecta nici cele mai mici detalii tehnice elementare.

  Sa nu mai vorbim de instructiuni de montaj raportate unui normativ in vigoare (si aici fac referire cu precadere in zona de hidroizolatii si termo-hidroizolatii aferente cladirilor civile si industriale noi sau in reabilitare, a sistemelor de acoperis, etc.

  Tinand cont de faptul ca suntem o firma de hidroizolatii ce respecta tehnologia si metodologia de aplicare, nu putine au fost cazurile in care personalul tehnic al SC CONDURARU GRUP SRL s-a confruntat cu situatii sau cereri de montaj prin aplicarea unui singur strat de hidroizolatie, strat care sa tina loc de difuzie si de bariera contra vaporilor, si de preferinta sa fie cu insertie din fibra de sticla…ieftin ieftin!


  Deja va dati seama cat de calitativa poate fi o astfel de lucrare si ce garantie reala asupra lucrarii acorda astfel de reprezentanti ai diverselor firme de hidroizolatii de acest gen, de aceea recomandam exigenta maxima in luarea unei decizii, o decizie care va scuteste in timp de griji sau mai rau de …refacerea corespunzatoare a lucrarilor de hidroizolatii, termohidroizolatii sau impermeabilizari aferente proiectului Dumneavoastra.

  Drept urmare nu facem altceva prin prezentul articol decat sa atragem atentia asupra faptului ca partea de hidroizolatii si termohidroizolatii este una dintre cele mai importate parti aferente cladirii in sine si trebuie tratata ca atare pentru a evita costuri de 3-4 ori mai mari in caz de executie necorespunzatoare.


  Cu respectul cuvenit clientului
  si in numele societatii Conduraru Grup Srl, va dorim o zi cat mai placuta in continuare

  Ciprian Conduraru
  Director General
  www.conduraru-grup.ro
  Conduraru Grup Srl - Hidroizolatii Montaj
  www.conduraru-grup.ro - www.condurarugrup.ro

 2. #2

  Implicit

  Salut, daca doriti solutii profesionale pentru constructia dumneavoastra puteti sa vizitati www.sikasolutions.ro

 3. #3

  Implicit

  Aveti probleme cu acoperisul si terasele?
  Echipa noastra va propune solutii sigure si eficiente pentru o locuinta sanatoasa si un acoperis de calitate. Nu va ramane decat sa ne contactati la numarul de telefon: 0726.494.444 sau pe site-ul nostru:http://hidroizolatiibraila.wordpress.com/
  Va vom oferi raspuns in cel mai scurt timp posibil.

 4. #4
  Incepator sulumorp's Avatar
  Data inscrierii
  05.2016
  Mesaje
  3

  Implicit

  Pentru niste reparatii de hidroizolatii pe care trebuie sa le facem la terasele blocurilor am citit cavarianta cea mai buna este utilizarea membranei bituminoase.
  Pe de alta parte, am aflat ca trebuiesa fiu atent cand cumpar membrana la producatorii ei si la multe altespecificatii dar nu stiu daca pot sa fac eu asta, e ok daca delegreprezentantul firmei de hidroizolatii?
  Eu cred ca sunt foarte importantelucraile de hidroizolatii si modul cum sunt executate, are cineva orecomandare cu privire la o firma cu care pot lucra fara problemeulterioare?
  Am vazut cateva pe net, cum ar fi http://www.milucon.ro/ sau http://www.xn--hidroizolaii-terase-f...i-terase-bloc/, cu recomandari si tot ce trebuie, a lucrat cineva cu ele ?
  Last edited by sulumorp; 13.05.2016 at 16:09.

Etichetele acestei Discutii

Bookmarks

Permisiuni Publicare

 • You Nu poti publica discutii/subiecte noi
 • You Nu poti publica mesaje/raspunsuri
 • Nu poti adauga atasamente
 • Nu poti sa-ti editezi mesajele
 •