Discutii despre proiectare si documentare in domeniile: instalatii, constructii, arhitectura si amenajari.
Proiectare asistata de calculator. Solutii si implementari.
WinDoc Deviz - Program devize...
21.10.2009 19:55
Sticky Threads
Pentru cei din afara Romaniei sau cei care nu cunosc am sa lansez acest post despre "legile tehnice" care creaza un cadru informational si tehnic...
Normal Threads
Buna seara! Intai de toate as dori sa salut pe toti membrii acestui forum. Prima intrebare a mea este: Cum aleg o pompa de circulatie la un...
Lansez acest acest subiect de discutie in speranta ca atat printre proiectanti cat si printre executanti exista sau e pe cale sa se nasca o...
Citat Tribuna Constructiilor : "Proiect de lege pentru organizarea si exercitarea profesiei de inginer constructor si inginer de instalatii...
Salut!...Un prieten de-al meu , in aceasta toamna si-a montat repartitoare pe radiatoare...Dar inainte de asta , a schimbat radiatoarele...Cele din...
Intrucat fiecare an are pentru segmentul constructii-instalatii un "trend" as dori sa dezbat tema solutiilor tehnice de instalatiile termo-vent-clima...
As dori sa lansez si eu un subiect: nivelul salariilor in domeniul instalatiilor. Sunt multe firme la care nivelul salarilor muncitorilor este mai...
Salut!...Am o nedumerire si asi vrea sa aflu si parerea voastra...E vb de termoconvectoarele pe gaz..De ce in Romania nu s-a dezvoltat segmentul asta...
Salut!...Avem centrale termice moderne,viabile,economice etc...Dar apar si alte efecte neconfortabile , cate odata...De exemplu...O centrala termica...
Salut!...Asi avea rugamintea , daca vrea cineva sa-mi dea o explicatie mai practica asupra unor pompe montate intr-o inst de incl. prin schimbatoare...
O intrebare pentru cei care lucreaza la ofertare in special. Cum tratati o pozitie de antemasuratoare de genul: "IC34A1.....Fitinguri de...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Ordoneaza discutiile in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Regulament Forum