Discutii despre radiatoare, calorifere, ventiloconvectoare, aeroterme plus instalatiile adiacente.
Buna ziua! Intrucat in blocul meu suntem destul de multi debransati s-a pus problema reechilibrarii hidraulice a sistemului de termoficare....
Am si eu o intrebare Am incalzire contorizata de la oras Stie cineva cum trebuie reglat robinetul de la tur si retur sa am incalzire suficienta si...
Salut, Am si eu o intrebare pentru cei care se pricep mai bine la instalatii termice. Dca cineva a vazut radiatoare portprosop care se alimenteaza...
Buna ziua, in primul rand va rog sa ma scuzati daca postez cumva intr-un loc inadecvat subiectului, problemei dar nici eu nu stiu exact care este...
am si eu o problema: am o centrala pe gaze ariston cu tiraj fortat de 24 kw si tocmai am facut o instalatie pe ppr la care am distribuit 10...
Am un Ariston 24KW Microgenus Plus (randament 93%), duce 5 calorifere din otel 22*600(Purmo). Ordinea in instalatie 800,1600,800,1400 si 1200,...
A dori sa stiu mai multe despre "efectul de pila dintre doua metale cu electronegativitate diferita ca de exemplu Cu si Al".
Am apartamentul in faza de receptie, dar inca nu-mi este clar daca sunt sau nu sunt bine montate caloriferele. Incalzirea este cu centrala de...
Salut, Am acasa montate 5 ventiloconvectoare Wesper, de cca 8 ani. Anul trecut au luat-o razna motoarele la 4 dintre ele (al cincilea avea motorul...
Ce tipuri de radiatoare recomandati pentru instalatii noi?
Mesaj primit pe e-mail de la un membru al forumului. Poate il puteti ajuta cu ceva sfaturi:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Ordoneaza discutiile in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Regulament Forum