Discutii si dezbateri cu privire la materialele de constructie si tehnicile de intrebuintare a lor. A nu se confunda cu DIY.
Am inceput de curand renovarea casei si iata ca am ajuns la capitolul gresie/faianta in baie si bucatarie. Ma intereseaza un adeziv bun, iar in acest...
Am auzit ca daca se foloseste gips carton pt plafon la o casa din lemn exista riscul de a se crapa. Casa fiind din lemn este flexibila iar placile nu...
Salutare, Vreau sa acoper un balcon (1x3m) dar nu gasesc decat foi de 2.10x6m ! Stie cineva unde se poate gasi policarbonat transparent in doua...
Va rog, daca stie cineva, sa-mi raspunda la urmatoarea problema: Am acoperit un "umbrar" cu placi ondulate bituminoase. Acolo unde placile se lipeau...
Buna! Anul asta vreau sa renovez casa la exterior....voi da jos toata tencuiala actuala. Ma gandeam sa merg pe tencuiala minerala. Ce parere aveti,...
Salut, De la inceputul verii, cei de la Knauf Insulation au introdus pe piata un nou tip de vata minerala, produsa printr-o tehnologie ecologica (in...
Inainte de a lua orice decizie in privinta izolatiei termice, va propun sa vizionati site-ul www.avitop.eu. Este vorba despre un inzolant termic pe...
Tocmai ma uitam pe "Alternative la gresie"... Si eu as avea o problema asemanatoare. As dori sa stiu daca a incercat cineva placare interioara cu...
Buna ziua, Sunt nou inscris si as dori sa stiu daca stie cineva unde pot gasi in Bucuresti burete de tapiterie . Am nevoie de o bucata de burete de...
Ce diferente vizibile pot fi intre gresia si faianta calitatea I si gresia calitatea II? Diferemtele de pret chiar justifica alegearea calitatii I?...
Arhitectii stiu ca sunt interesati despre o solutie eficienta, economica si flexibila de rezolvare a umiditatii in exces din imobilele de birouri si...
Am un pitic pe creier... desi imi place cum arata gresia, ma enerveaza teribil iarna sa dau cu calcaiele de ceva rece cand ies din baia fierbinte si...
Care este reteta pentru acoperiri (cu ciment alb, cred) a tavanelor de balcon ? Am observat ca stratul existent este sticlos, subtire si nu atrage...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Ordoneaza discutiile in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Regulament Forum